jenny 16 år!!

Jenny fyller 16år idag. HIPPHIPP HURA HURA HURA!!

Älskar dej, du är så underbar och får mitt hjärta att smälta varje gång jag ser dej. Du kommer alltid vara i mitt hjärta. Från dag ett till döden! ÄLSKAR DEEJ!!!


Dec. 7, 2011

Det finns inge finare än kärleken!

Love Conquers All




Ingenting av Jenny än..

Okeij, hon har inte varit hemma i helgen så hon har inte haft dator och kunnat skriva nå. Men ska försöka få hon att själv skriva nå på HENNES blogg. det är juh inte jag som ska styra den;)? Aja, iafl så har jag inte gjort så mke i helgen, mest varit med Nina Johan & martin. Även saknat Jenny, Som sagt inte var hemma i helgen. Hon var nämligen i Tärna.. Men hon får skriva själv varför å så om hon vill. Å jag vet inte riktigt vad hon gjort då hon varit där men.. Det får hon väl åxå skriva om hon vill.
Nu längtar jag till helgen för då kanske hon kommer hit. Får väl se om hon får (HOPPAS PÅ DE!!) å då blir det att fira hon!=) Hon fyller nämligen 16år den 18december så då kommer jag kanske inte kunna va med na så då blire fira hon lite innan=) Menmen. nu ska jag ta å pallra mig i sängen.. (fastän jag redan ligger i den men ändå:$)
Nae, nu säger jag godnatt! Puss På Er! /eran Lajnia!


Jenny, vars är du då man behöver dig som mest! Jag älskar dig så otroligt mke! Stunderna med dig är oförglömliga! Saknar dig otroligt Mke! Puss på dig tjejen! MISS YOU!<3<3<3<3
Det var tider det!

Hmm, hon suger på att uppdatera alltså!!

Senast jenny skrev var 16/5, alltså gick vi då fortf. i nian.. Sjukt.. Har hänt VÄÄÄLDIGT mke sen dess alltså..
men orkar inte skriva ALLT.. men hon har varit till tärna ofta.. vi var knappt med varann i sommras..sög jävel.. sen flyttade jag till vännäs å går nu skola där. men är hem på helger och så. Saknar så klart min älskade bästa vän jenny hela tiden. Saknar våren i nian som faaan!!
Men sen är det även MKE som hänt å sånt.. Men det ska vi inte ta upp här.
Just nu så äre lite problem med allt möjligt men de skiter vi att ta upp här också ;) Har inte så mke att säga än att ni får peppa Jenny att skriva lite på sin blogg nu. Hon är inte duktig på det. Men jag ska skriva så fort jag har tid/lust! :P För jag har juh min egna blogg att sköta. Men kolla gärna in den! ;) Puss heej på er!:*




Faan vad jag älskar bilden, den visar verkligen den finaste(<--)
ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLA FÖRSTÅR!!;*<3<3<3<3

RSS 2.0