Tagga!

har inte skrivit mkt! men har verklingen inte orkat har vartin med älsklingen!=* så har inte tänkt på de så mkt på att skriva på bloggen =P men ska FÖRSÖKA bättra mej =P orka inte skriva!
TAGGA iaf imorgon hos linnéa :D:D:DD: kommer bli grymt kul!! :D
älskar dej linnéa!!!!
<3

oth

idag blir det One Three Hill hela dagen!

jahåpp!

idag har det inte hänt så jätte mkt! sovde hos älsklingen=* han va ju ledig idag så tvinga upp han. men han gick och la sej direkt jag gick till skolan. Och jag var SÅÅ himla avis att han fick sova! =P jag kände bara hur skolless jag var och att ja verkligen inte orkade gå ut i kylan! menmen vad gör man inte för att få bra betyg=) men på skolan har det inte hänt så jätte mycket! varit trött och har frysit så himla himla mycket asså! det är ju is kallt både ute och INNE i skolan! det är SJUKT jobbigt! menmen aja har inte hänt nå jätte specielt=P träffade inte Älsklingen så mkt idag=\
saknar han! men ska nog gå bra =P men ska nog gå och lägga mej o se tv eller nått! har längta till och få lägga mej i min egna stora säng=D annars ligger man ju vi martin som tar all plats! haha nä det är typ jag som tar hela hans säng=$
haha måste bara skriva =P igår va martin jätte gullig han spela ju GH på datorn!
här är bilder!

snacka om konsentrerad!=P


Och det där spelade han!=P


Fick ett leende iaf=D=*



HAN är ju för söt!=*=*

<3

yesyes!

har ju varit hos min syrra i helgen! det ångrar jag inte =) jag mamma och jojje var där =D de vi mest gjorde va att se film =) och när mamma jobba så såg ja och Anette OTH =) det är typ att vi gjort =) elr jajustja jag och Anette var ju oc badade i lördags =) vi simmade mest =P men det var ass kul! Det är va jag har gjort i helgen. Men på fredan komme Johan, Martin, Linnéa och rebecca tvär =) för att linnéa skulle ha en STOR kram =) och Martin skulle ha MÅNGA pussar =* =P med ja det var värt de =D men annars har ja inte gjort mkt mer i helgen =) det var en rätt så lungn helg! och det var skönt=) imorgon blir det att fara till Älsklingen =) så vi få se om ja skriver nått då!
Linnéa du vet jag älskar dej! du får tro vad du vill! men det är sant! vi måste vara med varan! saknar dej Sötnos!!!
<3

Linnéa!

linnéa jag saknar dej som fan! jag hoppas verkligen att vi är med varan snart!du är en så underbar person! jag behöver dej!!älskar dej som fan! vet inte hur jag ska försklara de eller visa de! de går inte förklara med ord jag saknar dej som faan! jag hoppas du tror mej=)
du och jag föralltid!!<3<3<3
ÄLSKAR DEJ LINNÉA!!!!(L)

Lajnia

Självklart jag läser din blogg lilla gumman, saknar dig jävel nu ;*
Nu sitter vi vid datan å ska snart baka såå, vi hörs sen<3<3






Saknar dig jävel Snygging, ;* 
Hoppas vi är med varann snart,

I Give You My <3 And Soul! (L)(L)

Hello =)

sitter nu i Anettes soffa och är typ halv trött =$. ska tydligen se en film "the tourist" med mamma och Anette =) ska gå och hämta lite chips =P saknar min underbara kille =D men ja år skriva lite mer senare =) ska vara social med dom andra! och ska smsa te killen =) saknar han!!
<3

YESYES!

har inte skrivit mkt! men har varit med martin jätte mkt =) vi har varit med många orkar inte säga alla men vi har varit på ug och sett film, skratta och massa =P men vi har haft kul iaf. Har varit hos mej och hos han! lite olika =)
och sklan går vl sådär! är jävligt skol less men jag vill klara mej in på Naturbruks i Lycklele =) så ja måste verkligen börja tänka på skolan mer! och inte vara borta hela tiden! menmen de ska nog bra ska vi se. ja men i veckan har ja ju varit med Martin men iaf på tisdagen hade vi prov i svenska kommer inte på vad he heter =P men alla nior har de prover! och der gick ju ganska bra kändes de som iaf men vi får ju se vad som händer =) vi hade ett till prov idag men ja är sjuk =\ kommer nog vara hemma imorgon oxå men ja känner mej faktiskt bättre men ska vara hemma som mamma tycker. i helgen ska ja bara ta de lungt ska nog vara med Anette =) de va ass länge sen så ja längrar att få träffa henne! =) kommer nog ha kul ändå. har ju alltid kul med Anette! saknar henne som fan! =) fick just sms av Anette och hon undrade om jag ville fara nån dag i helgen på Edda =) och de vill man ju! så ska fara o bada nån dag oxå ännu roligare =D men ja annars mår ja väl bra de rullar iaf =) ska vara glad för vad jag har, andra har det värre! jag har dom bästa vännerna iaf =) har inte så många men har dom bästa!
har den absolut bästa pojkvännen!!!! =D han är helt underbar! på alla sätt! skulle ju vara med han i helgen han skulle komma hit. Men då ville rebecca,johan å linnea att han skulle till Rebecca så båda tyckte de kanske skulle vara bra att han är med dom lite mer nu =) vi ha ju vare med varan så mkt! men ja saknar han lika mkt varje gång! =) menmen vi kommer ju säkert va med varan i veckan så =) men jag vet inte riktigt va ja ska skriva nu! =P men ja ska försöka skriva varje dag iaf =D men vi får se vad som händer vill ju veta om det är ens NÅN som läser =P så ni får väll höra av er!!
<3

RSS 2.0