YESYES!

har inte skrivit mkt! men har varit med martin jätte mkt =) vi har varit med många orkar inte säga alla men vi har varit på ug och sett film, skratta och massa =P men vi har haft kul iaf. Har varit hos mej och hos han! lite olika =)
och sklan går vl sådär! är jävligt skol less men jag vill klara mej in på Naturbruks i Lycklele =) så ja måste verkligen börja tänka på skolan mer! och inte vara borta hela tiden! menmen de ska nog bra ska vi se. ja men i veckan har ja ju varit med Martin men iaf på tisdagen hade vi prov i svenska kommer inte på vad he heter =P men alla nior har de prover! och der gick ju ganska bra kändes de som iaf men vi får ju se vad som händer =) vi hade ett till prov idag men ja är sjuk =\ kommer nog vara hemma imorgon oxå men ja känner mej faktiskt bättre men ska vara hemma som mamma tycker. i helgen ska ja bara ta de lungt ska nog vara med Anette =) de va ass länge sen så ja längrar att få träffa henne! =) kommer nog ha kul ändå. har ju alltid kul med Anette! saknar henne som fan! =) fick just sms av Anette och hon undrade om jag ville fara nån dag i helgen på Edda =) och de vill man ju! så ska fara o bada nån dag oxå ännu roligare =D men ja annars mår ja väl bra de rullar iaf =) ska vara glad för vad jag har, andra har det värre! jag har dom bästa vännerna iaf =) har inte så många men har dom bästa!
har den absolut bästa pojkvännen!!!! =D han är helt underbar! på alla sätt! skulle ju vara med han i helgen han skulle komma hit. Men då ville rebecca,johan å linnea att han skulle till Rebecca så båda tyckte de kanske skulle vara bra att han är med dom lite mer nu =) vi ha ju vare med varan så mkt! men ja saknar han lika mkt varje gång! =) menmen vi kommer ju säkert va med varan i veckan så =) men jag vet inte riktigt va ja ska skriva nu! =P men ja ska försöka skriva varje dag iaf =D men vi får se vad som händer vill ju veta om det är ens NÅN som läser =P så ni får väll höra av er!!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0